Johan Derksen staat volledig achter Tom Egbers: bekijk zijn vurige betoog (Vandaag Inside)

Johan Derksen staat volledig achter Tom Egbers: bekijk zijn vurige betoog (Vandaag Inside)

Johan Derksen staat volledig achter <em>Tom Egbers</em>: bekijk zijn vurige betoog (<em>Vandaag Inside</em>) Tom Egbers heeft een kort gedicht aangespannen tegen de NOS, nadat hij een jaar geleden op non-actief werd gezet wegens grensoverschrijdend gedrag. En Johan Derksen heeft een duidelijke mening over de ophef rond de sportverslaggever. 'Zo veel onrecht'“Er is nog nooit iemand in de mediawereld zo veel onrecht aangedaan als Tom. En dan heeft ‘ie nog de pech dat z'n vrouw overal een musical van wil maken”, zo zegt Johan in zijn betoog. “Er is niet één argument te bedenken waarom Tom Egbers op non-actief moest.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen: 'Janke Dekker moet ellende van Tom Egbers en haar niet gaan uitventen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Janke Dekker, vrouw Tom Egbers maakt theatervoorstelling over roerige tijd (Shownieuws) Bekijk deze video » Commissie-Van Rijn geschrokken van grensoverschrijdend gedrag bij NPO (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 22 maart om 08:59

Tom Egbers heeft een kort gedicht aangespannen tegen de NOS, nadat hij een jaar geleden op non-actief werd gezet wegens grensoverschrijdend gedrag. En Johan Derksen heeft een duidelijke mening over de ophef rond de sportverslaggever.

'Zo veel onrecht'
“Er is nog nooit iemand in de mediawereld zo veel onrecht aangedaan als Tom. En dan heeft ‘ie nog de pech dat z'n vrouw overal een musical van wil maken”, zo zegt Johan in zijn betoog. “Er is niet één argument te bedenken waarom Tom Egbers op non-actief moest.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's