Jan Jaap van der Wal wast na weddenschap Peter's auto in lingerie (Dit was het nieuws)

Jan Jaap van der Wal wast na weddenschap Peter's auto in lingerie (Dit was het nieuws)

Jan Jaap van der Wal wast na weddenschap Peter's auto in lingerie (<em>Dit was het nieuws</em>) Jan Jaap van der Wal heeft in Dit was het nieuws een bijzondere weddenschap afgesloten. Als hij de 60.000 volgers zou passeren op social media, zou hij de auto van Peter Pannekoek in lingerie gaan wassen. We verklappen alvast dat dit is gelukt, maar Peter zorgt ervoor dat niet alleen de outfit maar ook het wassen een grote uitdaging wordt voor de cabaretier… Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dit Was Het Nieuws (@ditwashetnieuws_avrotros) Dit Was Het Nieuws: Peter Pannenkoek over nieuwe 'klimaatpaus' Wopke Hoekstra Bekijk deze video » Dit was het nieuws: S10 volgt Instagrampagina C'estmocro voor het nieuws Bekijk deze video » Dit was het nieuws: Yannick van de Velde werd door foutje zonder verdoving besneden Bekijk deze video »
Vrijdag 22 maart om 15:33

Jan Jaap van der Wal heeft in Dit was het nieuws een bijzondere weddenschap afgesloten. Als hij de 60.000 volgers zou passeren op social media, zou hij de auto van Peter Pannekoek in lingerie gaan wassen. We verklappen alvast dat dit is gelukt, maar Peter zorgt ervoor dat niet alleen de outfit maar ook het wassen een grote uitdaging wordt voor de cabaretier…

Bekijk de beelden van Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is iedere donderdag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's