Vrouw (80) overleden na steekpartij in woning Amsterdam (Hart van Nederland)

Vrouw (80) overleden na steekpartij in woning Amsterdam (Hart van Nederland)

Vrouw (80) overleden na steekpartij in woning Amsterdam (<em>Hart van Nederland</em>) In een woning aan de James Cookstraat in Amsterdam (De Baarsjes) is vrijdagochtend een vrouw van 80 jaar overleden na een steekpartij. Een vrouw van 21 jaar is aangehouden, zij is een bekende van het slachtoffer. De politie heeft nog niets over de aanleiding van het incident bekendgemaakt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: Extinction Rebellion protesteert naakt bij Keukenhof tegen gifgebruik (video) Bekijk deze video » Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd? Bekijk deze video » Zwaar ongeluk met scooter in Hoofddorp: jongen (17) overleden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 22 maart om 13:15

In een woning aan de James Cookstraat in Amsterdam (De Baarsjes) is vrijdagochtend een vrouw van 80 jaar overleden na een steekpartij. Een vrouw van 21 jaar is aangehouden, zij is een bekende van het slachtoffer. De politie heeft nog niets over de aanleiding van het incident bekendgemaakt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's