Zien! Make Up Your Mind: zo goed zag deze talkshowhost er nog nooit uit

Zien! Make Up Your Mind: zo goed zag deze talkshowhost er nog nooit uit

Zien! <em>Make Up Your Mind</em>: zo goed zag deze <em>talkshowhost</em> er nog nooit uit In het nieuwe seizoen van ‘Make Up Your Mind’ mag wekelijks een mysteryqueen de queen die direct doorgaat naar de finale, de ‘Maak je up voor de finale'-award uitreiken. Zaterdag moest het panel raden wie deze mysterieuze queen is. TalkshowhostDe mysteryqueen heeft in de televisiewereld al 35 jaar ervaring en maakt dan ook een wervelende entree. De panelleden blijken het niet geraden te hebben en zodra deze talkshowhost wordt onthuld, zijn ze helemaal in shock. De onverwachte queen vindt dat hij er nog nooit zo goed uit zag en maakt van de gelegenheid gebruik om uit te leggen waarom hij deze kans om eens volledig uit zijn comfortzone te gaan met beide handen aan greep. Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook Make Up Your Mind: bekijk de transformaties van queens van de jury Bekijk deze video » Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan Bekijk deze video » Roxeanne Hazes in Make Up Your Mind: is queen Mary Hattan broertje Dré? Bekijk deze video »
TV :
Zondag 24 maart om 12:32

In het nieuwe seizoen van ‘Make Up Your Mind’ mag wekelijks een mysteryqueen de queen die direct doorgaat naar de finale, de ‘Maak je up voor de finale'-award uitreiken. Zaterdag moest het panel raden wie deze mysterieuze queen is.

Talkshowhost
De mysteryqueen heeft in de televisiewereld al 35 jaar ervaring en maakt dan ook een wervelende entree. De panelleden blijken het niet geraden te hebben en zodra deze talkshowhost wordt onthuld, zijn ze helemaal in shock. De onverwachte queen vindt dat hij er nog nooit zo goed uit zag en maakt van de gelegenheid gebruik om uit te leggen waarom hij deze kans om eens volledig uit zijn comfortzone te gaan met beide handen aan greep.

Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's