Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'Wie doet aan snurken, scheten, boeren?'

Hélène Hendriks in De Oranjezondag: 'Wie doet aan snurken, scheten, boeren?'

Hélène Hendriks in <em>De Oranjezondag</em>: 'Wie doet aan snurken, scheten, boeren?' Hélène Hendriks zet haar gasten in De Oranjezondag lekker voor het blok. De presentatrice begint over snurken, scheten en boeren, wie maakt zich daar schuldig aan? En wie slaapt er (daarom) niet samen met zijn partner? Jack van Gelder en Jan Joost van Gangelen geven eerlijk antwoord op deze vraag… Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
Maandag 25 maart om 10:07

Hélène Hendriks zet haar gasten in De Oranjezondag lekker voor het blok. De presentatrice begint over snurken, scheten en boeren, wie maakt zich daar schuldig aan? En wie slaapt er (daarom) niet samen met zijn partner? Jack van Gelder en Jan Joost van Gangelen geven eerlijk antwoord op deze vraag…

Bekijk de beelden van De Oranjezondag hierboven.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's