Tweede explosie in Zwanenburg: 'Ik zag twee jongens wegrennen, geen mannen'

Tweede explosie in Zwanenburg: 'Ik zag twee jongens wegrennen, geen mannen'

Tweede <em>explosie</em> in Zwanenburg: 'Ik zag twee jongens wegrennen, geen mannen' Aan de Amestelle in Zwanenburg werden de buurtbewoners afgelopen nacht opgeschrikt door een explosie. Dit terwijl in de nacht van zaterdag op zondag in dezelfde straat ook al een explosief afging, de bewoners zijn erg geschrokken. “Ik zag twee jongens wegrennen, het waren echt jongens, het waren geen mannen”, vertelt een dame. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. RTL Nieuws: enorme explosie in China blaast gebouw weg (video) Bekijk deze video » Buurt begrijpt niks van explosies Schoonoord: 'Zulke vriendelijke mensen' (video) Bekijk deze video » Nieuwe explosie Vlaardingen: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 25 maart om 14:21

Aan de Amestelle in Zwanenburg werden de buurtbewoners afgelopen nacht opgeschrikt door een explosie. Dit terwijl in de nacht van zaterdag op zondag in dezelfde straat ook al een explosief afging, de bewoners zijn erg geschrokken. “Ik zag twee jongens wegrennen, het waren echt jongens, het waren geen mannen”, vertelt een dame.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's