Lang leve de Liefde: Arie en Sina hebben het op wel heel rare plekken gedaan

Lang leve de Liefde: Arie en Sina hebben het op wel heel rare plekken gedaan

<em>Lang leve de Liefde</em>: Arie en Sina hebben het op wel heel rare plekken gedaan In Lang leve de Liefde slaan Arie en Sina samen aan het koken en de tijd vliegt om. Na de Griekse maaltijd legt Arie zijn magische handen op Sina, hij heeft namelijk zijn Reiki 1 certificaat behaald maar zij merkt weinig van zijn inspanningen. Rare plekkenDan volgt de 'Sirtaki' dansen en het borden kapot gooien. Ondertussen hebben ze al aan elkaar bekend het op wel heel rare plekken te hebben gedaan. Arie begon aan een hele opsomming en wat Sina betreft is er eigenlijk geen plek te gek... Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Fred maakt indruk op Antoinette met wilde dansmoves Bekijk deze video » Sjon kan niet tegen verlies in Lang Leve de Liefde: 'Helemaal klaar mee' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Melissa kan gezang Arno niet meer aanhoren en komt in actie Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 26 maart om 20:11

In Lang leve de Liefde slaan Arie en Sina samen aan het koken en de tijd vliegt om. Na de Griekse maaltijd legt Arie zijn magische handen op Sina, hij heeft namelijk zijn Reiki 1 certificaat behaald maar zij merkt weinig van zijn inspanningen.

Rare plekken
Dan volgt de 'Sirtaki' dansen en het borden kapot gooien. Ondertussen hebben ze al aan elkaar bekend het op wel heel rare plekken te hebben gedaan. Arie begon aan een hele opsomming en wat Sina betreft is er eigenlijk geen plek te gek...

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's