Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video)

Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video)

Donderdag 28 maart om 17:23

<em>Hart van Nederland</em>: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video) In een portiek van een appartementencomplex in Amsterdam-Zuidoost is in de nacht van woensdag op donderdag brand uitgebroken na een explosie, meldt Hart van Nederland. Rond 3.00 uur schrokken de bewoners in de straat wakker van een luide knal. De politie doet onderzoek, maar houdt er sterk rekening mee dat er sprake is van opzet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Baudet op X over bedreigingen: "Kan niet geloven dat Jesse Klaver zich echt bedreigd heeft gevoeld" Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging eindigt in crash op industrieterrein (video) Bekijk deze video » Martin Bosma vertelt waarom Baudet geen sancties kan krijgen na bedreigen Klaver (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een portiek van een appartementencomplex in Amsterdam-Zuidoost is in de nacht van woensdag op donderdag brand uitgebroken na een explosie, meldt Hart van Nederland. Rond 3.00 uur schrokken de bewoners in de straat wakker van een luide knal. De politie doet onderzoek, maar houdt er sterk rekening mee dat er sprake is van opzet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's