Hart van Nederland: man (67) in bus Amstelveen aangehouden na melding verdacht pakketje (video)

Hart van Nederland: man (67) in bus Amstelveen aangehouden na melding verdacht pakketje (video)

Donderdag 28 maart om 18:09

<em>Hart van Nederland</em>: man (67) in bus Amstelveen aangehouden na melding verdacht pakketje (video) De politie heeft een man van 67 jaar uit Den Haag aangehouden na een melding dat hij een verdacht pakketje bij zich had. Hij werd aangehouden in een bus in Amstelveen, die was stilgezet, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video) Bekijk deze video » Baudet op X over bedreigingen: "Kan niet geloven dat Jesse Klaver zich echt bedreigd heeft gevoeld" Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging eindigt in crash op industrieterrein (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft een man van 67 jaar uit Den Haag aangehouden na een melding dat hij een verdacht pakketje bij zich had. Hij werd aangehouden in een bus in Amstelveen, die was stilgezet, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's