Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video)

Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video)

Vrijdag 29 maart om 16:16

<em>Hart van Nederland</em>: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Op de A1 tussen Holten en Deventer is vrijdagochtend iets voor 06.00 uur een auto van de weg geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Passanten zagen de auto over de kop vliegen en belden de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Aart uit Leiderdorp vermist: politie en VST starten grote zoekactie Bekijk deze video » Hart van Nederland: dierenambulance heeft handen vol aan loslopend edelhert Drunen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A1 tussen Holten en Deventer is vrijdagochtend iets voor 06.00 uur een auto van de weg geraakt, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Passanten zagen de auto over de kop vliegen en belden de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's