Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven

Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven

Eenzijdig ongeluk met motor in <em>Hardenberg</em>: motorrijder (29) komt om het leven In de nacht van donderdag op vrijdag is een motorrijder om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk op de Twenteweg (N343) in Hardenberg. De 29-jarige man komt uit De Krim (Overijssel) en is om een nog onbekende reden van de weg geraakt en tegen de vangrail aan gereden. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (67) in bus Amstelveen aangehouden na melding verdacht pakketje (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur botst tegen viaduct en rijdt zichzelf klem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 29 maart om 11:12

In de nacht van donderdag op vrijdag is een motorrijder om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk op de Twenteweg (N343) in Hardenberg. De 29-jarige man komt uit De Krim (Overijssel) en is om een nog onbekende reden van de weg geraakt en tegen de vangrail aan gereden. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's