Hart van Nederland: kameel geboren in DierenPark Amersfoort (video)

Hart van Nederland: kameel geboren in DierenPark Amersfoort (video)

Vrijdag 29 maart om 19:10

<em>Hart van Nederland</em>: kameel geboren in DierenPark Amersfoort (video) Goede Vrijdag is voor de dierenverzorgers in DierenPark Amersfoort extra goed. Vroeg in de ochtend is er namelijk een kameel geboren, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Onder de hoede van moeder Rosa heeft het jong al de eerste stappen in het verblijf gezet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vader en zoon ernstig gewond bij aanrijding Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Goede Vrijdag is voor de dierenverzorgers in DierenPark Amersfoort extra goed. Vroeg in de ochtend is er namelijk een kameel geboren, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Onder de hoede van moeder Rosa heeft het jong al de eerste stappen in het verblijf gezet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's