Hart van Nederland: man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam (video)

Zaterdag 30 maart om 10:00

<em>Hart van Nederland</em>: man (22) uit Den Haag overleden door schietpartij in Rotterdam (video) Een van de mannen die vrijdagavond gewond raakten door een schietpartij in Rotterdam, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 22-jarige man uit Den Haag, meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eenzijdig ongeluk met motor in Hardenberg: motorrijder (29) komt om het leven Bekijk deze video » Hart van Nederland: ongeval bij A1 Bathmen, auto over de kop (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kameel geboren in DierenPark Amersfoort (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een van de mannen die vrijdagavond gewond raakten door een schietpartij in Rotterdam, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 22-jarige man uit Den Haag, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's