Jury De Piano in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend'

Jury De Piano in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend'

Dinsdag 2 april om 20:20

In het nieuwe programma De Piano komen allerlei talenten voorbij die geweldig piano kunnen spelen. En dat laat de jury niet onberoerd…

Dominic Seldis emotioneel
Chantal Janzen vertelt dat de jury zeer emotioneel reageerde op het optreden van Theo, met name Dominic Seldis moest een traantje laten. Theo heeft een lied speciaal geschreven voor zijn overleden dochter en speelt dat in het programma op de piano. “Dat was echt heel aangrijpend”, vertelt Chantal.

Bekijk de beelden van De Piano in de video van RTL Boulevard hieronder

De Piano is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv.

Jury <em>De Piano</em> in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend' In het nieuwe programma De Piano komen allerlei talenten voorbij die geweldig piano kunnen spelen. En dat laat de jury niet onberoerd… Dominic Seldis emotioneelChantal Janzen vertelt dat de jury zeer emotioneel reageerde op het optreden van Theo, met name Dominic Seldis moest een traantje laten. Theo heeft een lied speciaal geschreven voor zijn overleden dochter en speelt dat in het programma op de piano. “Dat was echt heel aangrijpend”, vertelt Chantal. Bekijk de beelden van De Piano in de video van RTL Boulevard hieronder De Piano is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv. Holland's Got Talent: staande ovatie voor pianospel 16-jarige Sofia (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal Jansens duet met Nick Schilder en pianist zoon James (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Eerste beelden De Piano (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt Bekijk deze video »
TV :
Jury De Piano in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend'

Actuele video's

Meer actuele video's