Van de wereld: nieuwe serie portretteert jongeren die stierven door drank en drugs

Van de wereld: nieuwe serie portretteert jongeren die stierven door drank en drugs

<em>Van de wereld</em>: nieuwe serie portretteert jongeren die stierven door drank en drugs BNNVARA heeft een documentaireserie gemaakt over jongeren die zijn gestorven door drank en/of drugs. In de serie wordt door nabestaanden een beeld geschetst van wie deze jonge mensen waren en waar ze van droomden. Zo was in de eerste aflevering te zien dat de 18-jarige Isa voor het eerst experimenteerde met XTC, en dat ging gruwelijk mis. Van de wereld is sinds woensdag 3 april wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Bekijk eerste beelden van Van de wereld hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Vervolg op docu Jorik: "Het is eigenlijk een open einde" Bekijk deze video » Docuserie Verward: Anthony krijgt woning na drie jaar overleven in het bos Bekijk deze video »
Donderdag 4 april om 13:12

BNNVARA heeft een documentaireserie gemaakt over jongeren die zijn gestorven door drank en/of drugs. In de serie wordt door nabestaanden een beeld geschetst van wie deze jonge mensen waren en waar ze van droomden. Zo was in de eerste aflevering te zien dat de 18-jarige Isa voor het eerst experimenteerde met XTC, en dat ging gruwelijk mis.

Van de wereld is sinds woensdag 3 april wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Bekijk eerste beelden van Van de wereld hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's