Docuserie Verward: Anthony krijgt woning na drie jaar overleven in het bos

Docuserie Verward: Anthony krijgt woning na drie jaar overleven in het bos

Docuserie <em>Verward</em>: Anthony krijgt woning na drie jaar overleven in het bos In de documentaireserie Verward van Jessica Villerius is Anthony te zien. Hij krijgt na drie jaar in het bos te hebben gewoond weer een eigen huis. Hij is er dolgelukkig mee, al ziet hij ook de keerzijde. “Mijn hondje, mijn meisje en mijn kind zijn er niet meer bij.” Bekijk het fragment van Verward hieronder. De documentaireserie Verward is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Republikein Mitch McConnell opnieuw verward tijdens interview (video) Bekijk deze video » Dennis Schouten deelt euthanasiewens in Roddelpraat: 'Ik wil stoppen met leven' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: school Gouda ontruimd na ruiken vreemde geur, man aangehouden (video) Bekijk deze video »
Donderdag 4 april om 11:34

In de documentaireserie Verward van Jessica Villerius is Anthony te zien. Hij krijgt na drie jaar in het bos te hebben gewoond weer een eigen huis. Hij is er dolgelukkig mee, al ziet hij ook de keerzijde. “Mijn hondje, mijn meisje en mijn kind zijn er niet meer bij.”

Bekijk het fragment van Verward hieronder. De documentaireserie Verward is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's