De Piano: Mark speelt Coldplay-nummer dat hij uitkoos voor eigen begrafenis

De Piano: Mark speelt Coldplay-nummer dat hij uitkoos voor eigen begrafenis

<em>De Piano</em>: Mark speelt Coldplay-nummer dat hij uitkoos voor eigen begrafenis In De Piano speelt Mark een nummer dat voor hem een zeer bijzondere betekenis heeft. In 2015 kreeg hij te horen dat hij ernstig ziek was maar dankzij een experimenteel medisch traject leeft hij nog. In het programma speelt hij Atlas van Coldplay, dat Mark destijds uitkoos voor zijn eigen begrafenis. Bekijk de beelden van De Piano hieronder De Piano is sinds woensdag 3 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Eerste beelden De Piano (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt Bekijk deze video » Jury De Piano in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend' Bekijk deze video »
Donderdag 4 april om 15:12

In De Piano speelt Mark een nummer dat voor hem een zeer bijzondere betekenis heeft. In 2015 kreeg hij te horen dat hij ernstig ziek was maar dankzij een experimenteel medisch traject leeft hij nog. In het programma speelt hij Atlas van Coldplay, dat Mark destijds uitkoos voor zijn eigen begrafenis.

Bekijk de beelden van De Piano hieronder

De Piano is sinds woensdag 3 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's