René van der Gijp en zoon zagen elkaar als broers: 'Hoeft niet mis te gaan'

René van der Gijp en zoon zagen elkaar als broers: 'Hoeft niet mis te gaan'

<em>René van der Gijp</em> en zoon zagen elkaar als broers: 'Hoeft niet mis te gaan' René van der Gijp is in Vandaag Inside open over de opvoeding van zijn zoon. Hij vertelt dat ze niet een standaard vader-zoon relatie kregen toen zijn kind op 14-jarige leeftijd bij hem in huis kwam. “Ik was zijn grote broer.” Toch hoeft de opvoeding met een dergelijke relatie volgens René niet mis te gaan… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 5 april om 09:10

René van der Gijp is in Vandaag Inside open over de opvoeding van zijn zoon. Hij vertelt dat ze niet een standaard vader-zoon relatie kregen toen zijn kind op 14-jarige leeftijd bij hem in huis kwam. “Ik was zijn grote broer.” Toch hoeft de opvoeding met een dergelijke relatie volgens René niet mis te gaan…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's