Greta Thunberg demonstreert met Extinction Rebellion in Den Haag (video)

Greta Thunberg demonstreert met Extinction Rebellion in Den Haag (video)

Zaterdag 6 april om 14:33

UPDATE: Greta Thunberg is opgepakt

Greta Thunberg, ook wel bekend als de Zweedse klimaatactivitste of klimaatdrammer, is zaterdagmiddag in Den Haag. Haar plan was om samen met een aantal Extinction Rebellion-activisten opnieuw de A12 te bezetten, en daarmee nogal wat oponthoud voor automobiliosten te veroorzaken, maar daar heeft de politie vooralsnog een stokje voor weten te steken. Sterker nog: er werd hard ingegegrepen om een blokkade te voorkomen.

Tot die tijd gaat de demonstratie echter wel gewoon door en de inmiddels 21-jarige Thunberg loopt 'vrolijk' mee. Bekijk de beelden, geplaatst door verslaggeefster Anna Holligan, hieronder:

Greta Thunberg demonstreert met <em>Extinction Rebellion</em> in Den Haag (video) UPDATE: Greta Thunberg is opgepakt Greta Thunberg, ook wel bekend als de Zweedse klimaatactivitste of klimaatdrammer, is zaterdagmiddag in Den Haag. Haar plan was om samen met een aantal Extinction Rebellion-activisten opnieuw de A12 te bezetten, en daarmee nogal wat oponthoud voor automobiliosten te veroorzaken, maar daar heeft de politie vooralsnog een stokje voor weten te steken. Sterker nog: er werd hard ingegegrepen om een blokkade te voorkomen. Tot die tijd gaat de demonstratie echter wel gewoon door en de inmiddels 21-jarige Thunberg loopt 'vrolijk' mee. Bekijk de beelden, geplaatst door verslaggeefster Anna Holligan, hieronder: Bekijk ook Op welk kanaal zit SBS9 (Viaplay TV)? Bekijk deze video »
Nieuws :
Greta Thunberg demonstreert met Extinction Rebellion in Den Haag (video)

Actuele video's

Meer actuele video's