Mediapark zwaar bewaakt door politie wegens 'mogelijk verdachte situatie'

Mediapark zwaar bewaakt door politie wegens 'mogelijk verdachte situatie'

Mediapark zwaar bewaakt door politie wegens 'mogelijk verdachte situatie' Het Mediapark in Hilversum werd maandagochtend zwaar bewaakt door de politie. Er wordt gesproken van een 'mogelijk verdachte situatie', maar wat dit precies inhoudt is niet bekend. Rond 13.00 uur is de politie-inzet afgeschaald. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Gijzeling Petticoat in Ede: hoe gaat het nu met de betrokken medewerkers? Bekijk deze video » Drama in Tilburg: 41-jarige man overleden na steekpartij (video) Bekijk deze video » Zien: pui appartementencomplex in Amsterdam weggeblazen door explosie Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 8 april om 14:20

Het Mediapark in Hilversum werd maandagochtend zwaar bewaakt door de politie. Er wordt gesproken van een 'mogelijk verdachte situatie', maar wat dit precies inhoudt is niet bekend. Rond 13.00 uur is de politie-inzet afgeschaald.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's