Zien: pui appartementencomplex in Amsterdam weggeblazen door explosie

Zien: pui appartementencomplex in Amsterdam weggeblazen door explosie

Zien: pui appartementencomplex in Amsterdam weggeblazen door <em>explosie</em> In de nacht van zondag op maandag is de pui van een appartementencomplex weggeblazen aan de Du Perronstraat in Amsterdam. Rond 00.45 uur vond er een explosie plaats, er is nog geen verdachte aangehouden. Ook zijn er geen gewonden gevallen. De politie doet nog onderzoek, de laatste tijd zijn er veel explosieven die afgaan in Amsterdam. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie mensen gewond door brand na ontploffing Vlaardingen (video) Bekijk deze video » Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 8 april om 12:59

In de nacht van zondag op maandag is de pui van een appartementencomplex weggeblazen aan de Du Perronstraat in Amsterdam. Rond 00.45 uur vond er een explosie plaats, er is nog geen verdachte aangehouden. Ook zijn er geen gewonden gevallen. De politie doet nog onderzoek, de laatste tijd zijn er veel explosieven die afgaan in Amsterdam.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's