Heren Vandaag Inside gieren om Jeroen van der Boom die serieus over pinguïns zingt

Heren Vandaag Inside gieren om Jeroen van der Boom die serieus over pinguïns zingt

Heren <em>Vandaag Inside</em> gieren om Jeroen van der Boom die serieus over pinguïns zingt Jeroen van der Boom kreeg in een talkshow de bijzondere opdracht om een lied te maken ter ere van zijn eigen Pianoman-show, hierin moest hij een aantal woorden verwerken. Met een bijzonder resultaat waar de heren van Vandaag Inside zeer om kunnen lachen. Wat vindt Johan Derksen?In een fragment is te zien dat Jeroen bloedserieus achter zijn piano een lied over pinguïns ten gehore brengt. “En al die mensen eromheen zitten te kijken alsof het echt ergens over gaat”, giert René van der Gijp. En ook Johan Derksen heeft zijn woordje klaar… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Albert Verlinde: 'Mag je mij dan wel voor pisnicht uitmaken?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Jutta Leerdam is wél groter dan de ploeg' Bekijk deze video » Hilarisch: imitatie Caroline van der Plas zorgt voor hard gelach in Tweede Kamer (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 25 april om 10:07

Jeroen van der Boom kreeg in een talkshow de bijzondere opdracht om een lied te maken ter ere van zijn eigen Pianoman-show, hierin moest hij een aantal woorden verwerken. Met een bijzonder resultaat waar de heren van Vandaag Inside zeer om kunnen lachen.

Wat vindt Johan Derksen?
In een fragment is te zien dat Jeroen bloedserieus achter zijn piano een lied over pinguïns ten gehore brengt. “En al die mensen eromheen zitten te kijken alsof het echt ergens over gaat”, giert René van der Gijp. En ook Johan Derksen heeft zijn woordje klaar…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's