Vanavond op tv: finale Holland's Got Talent, nieuwe thrillerserie Rules of the Game

Vanavond op tv: finale Holland's Got Talent, nieuwe thrillerserie Rules of the Game
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 oktober

Kijktip :

Vanavond is het zover: de grote finale van Holland's Got Talent. Wie gaat er met de winst vandoor in dit seizoen? Verder onder meer de nieuwe thrillerserie Rules of the Game. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Holland's Got Talent: finale

RTL 4
20:00 uur

Na een ontroerend, opwindend en vooral spectaculair seizoen is het vanavond tijd voor de grote finale van Holland's Got Talent. Voor de laatste keer halen de finalisten alles uit de kast om de jury én het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. Wie gaat er vandoor met de winst in dit seizoen? De tien finalisten betreden voor de allerlaatste keer het podium van Holland's Got Talent om de perfecte act neer te zetten.

Docu: De klimaatverkenner

NPO 3
20:25 uur

Vanavond is de documentaire De klimaatverkenner te zien op NPO 3. In deze film loopt programmamaker Nicolaas Veul op de troepen vooruit. Hij verkent onze toekomst én gaat op zoek naar een plan B. Want waarom gaan we er in Nederland vanuit dat het goed komt, terwijl de zeespiegel stijgt en grote delen van ons land nu al onder zeeniveau liggen? Wij zijn geneigd te denken: de dijken redden ons wel, en anders verzinnen de ingenieurs wel iets. Maar is dat wel zo?

Horrorfilm: Get Out

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond de baanbrekende, veelgeprezen horrorfilm Get Out te zien. Chris gaat voor het eerst op bezoek bij de ouders van zijn blanke vriendin Rose, een paar uur rijden buiten New York. Weten ze wel dat ik donker ben, vraagt hij bezorgd. Nergens voor nodig, sust ze. Vader Dean, een neurochirurg, zal hem al snel ongevraagd mededelen dat hij een derde keer op Obama zou stemmen als dat kon. Al snel blijkt dat er vreemde dingen gebeuren in het huis van Chris zijn schoonouders.

Slot: Flikken Rotterdam seizoen 6

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is de slotaflevering van het zesde seizoen van Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. De populaire politieserie sluit af met een spannende aflevering, maar de grote vraag is natuurlijk: met welke cliffhanger worden we als kijker achtergelaten? Nadat het team in de val van Arjan Visser is getrapt, lijkt het zeker dat er een verrader in hun midden is. Hein Berg heeft een idee wie dat moet zijn, en zet op zijn beurt een val op. Koshi en Harm zijn op zoek naar Arjan om hun geld terug te krijgen en kruisen zo het pad van het team dat een uiterste poging doet om Arjan te pakken te krijgen.

Filmdrama: Dark Waters

NET 5
22:15 uur

Op Net5 is vanavond het waargebeurde drama Dark Waters te zien. Robert Bilott is een vrijmoedige advocaat die een duister geheim probeert te ontrafelen dat verborgen wordt gehouden door een van de grootste bedrijven ter wereld. Hij wordt benaderd door twee boeren in West Virginia die ervan overtuigd zijn dat de plaatselijke fabriek van DuPont hun gemeenschap vervuilt met giftige afvalstoffen. Met hulp van zijn begeleidende zakenpartner zet Bilott alles op het spel, van zijn carrière tot zijn gezondheid tot zijn relatie met zijn vrouw, op zoek naar de waarheid.

Start: Rules of the Game

NPO 2
23:15 uur

Vanavond gaat de gloednieuwe Britse thrillerserie Rules of the Game van start op NPO 2. We maken kennis met HR-manager Maya Benshaw. Zij begint aan een nieuwe baan en gaat aan de slag bij het succesvolle bedrijf Fly Dynamic, waar ze tot ongenoegen van directeur Samantha 'Sam' Thompson besluit de ongezonde bedrijfscultuur aan te pakken. Deze op het oog onschuldige actie van Maya blijkt uiteindelijk grote gevolgen te hebben. Ze komt namelijk een duister geheim op het spoor.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV