Vrijdag in Jinek: over uitgelekte memoires prins Harry en Jelka van Houten over ‘Tough as Nails’

Vrijdag in Jinek: over uitgelekte memoires prins Harry en Jelka van Houten over ‘Tough as Nails
De gasten van vrijdag 6 januari

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 6 januari.

Lees verder onder de video's.


De gasten van Jinek op vrijdag 6 januari

  • Veel Amerika-nieuws deze week waar we met Rick Nieman verder over praten: de herdenking van de Capitool bestorming, de toespraak Biden en de slechte week van de Republikeinse kandidaat McCarthy.

  • Vandaag begon de strafzaak over de moord op Peter R. De Vries opnieuw tegen zes verdachten. Misdaadjournalist Kees van der Spek praat ons bij.

  • De Britse media zijn zeer kritisch op prins Harry, nadat er details zijn uitgelekt over wat er in zijn memoires te lezen zal zijn. Ook heeft hij zich de woede van veteranen op de hals gehaald. Waarom?! Dat vertellen Coks Donders en Marc-Marie Huijbregts vanavond.

  • Van vuilnisman tot garnalenvisser: in de nieuwe serie ‘Tough as Nails’ strijden tien keiharde werkers om de titel van de allersterkste. Presentator Jelka van Houten en deelnemer Liesbeth de Haan vertellen over deze slopende competitie.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV