Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen

Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen

Maandag 1 augustus 2022 om 18:51

In Almelo is maandagmiddag een noodbevel afgegeven voor het centrum omdat een groep boerendemonstranten de openbare orde verstoorden door agenten aan te vallen. Er werden vier mensen aangehouden. Daardoor viel een publieksvriendelijke actie in het water.

Lees verder onder de video.

Video: noodbevel in <em>Almelo</em> na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen In Almelo is maandagmiddag een noodbevel afgegeven voor het centrum omdat een groep boerendemonstranten de openbare orde verstoorden door agenten aan te vallen. Er werden vier mensen aangehouden. Daardoor viel een publieksvriendelijke actie in het water. Lees verder onder de video. RellenBurgemeester Arjen Gerritsen van Almelo heeft maandagmiddag een noodbevel afgegeven voor het centrum van de stad en de directe omgeving. Dit deed hij na afloop van een manifestatie van boeren bij het stadhuis. Een groep mensen verstoorde de openbare orde en agenten werden aangevallen, aldus de gemeente. Er zijn tenminste vier mensen aangehouden bij de ongeregeldheden, meldt Hart van Nederland. Volgens de aanwezige boeren zijn de relschoppers geen boeren, maar leden van de rechts-radicale groep Viruswaarheid. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nederlanders hebben geen begrip voor boerenacties: "Ik vind dit te ver gaan" Bekijk deze video » Video: ruzie tussen kinderen ontaardt in steekpartij tussen vaders in Renkum Bekijk deze video » Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schrik in Volendam: 'Hele Dijk bezaaid met glas na plofkraak' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Rellen
Burgemeester Arjen Gerritsen van Almelo heeft maandagmiddag een noodbevel afgegeven voor het centrum van de stad en de directe omgeving. Dit deed hij na afloop van een manifestatie van boeren bij het stadhuis. Een groep mensen verstoorde de openbare orde en agenten werden aangevallen, aldus de gemeente. Er zijn tenminste vier mensen aangehouden bij de ongeregeldheden, meldt Hart van Nederland. Volgens de aanwezige boeren zijn de relschoppers geen boeren, maar leden van de rechts-radicale groep Viruswaarheid.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's