Hart van Nederland: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video)

Hart van Nederland: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video)

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video) Onder een brug bij de N18 in het Overijsselse Haaksbergen is zondagnacht een dode vrouw aangetroffen. De politie denkt dat ze slachtoffer is van een misdrijf. Een andere vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht, en later is zij aangehouden als verdachte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte dinsdag langstzittende premier maar: 68% geeft hem onvoldoende (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schrik in Volendam: 'Hele Dijk bezaaid met glas na plofkraak' (video) Bekijk deze video » Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onder een brug bij de N18 in het Overijsselse Haaksbergen is zondagnacht een dode vrouw aangetroffen. De politie denkt dat ze slachtoffer is van een misdrijf. Een andere vrouw is gewond naar het ziekenhuis gebracht, en later is zij aangehouden als verdachte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV