Zien: Pakistaan zet prijs van 20 miljoen dollar op hoofd Geert Wilders

Zien: Pakistaan zet prijs van 20 miljoen dollar op hoofd Geert Wilders

Na de aanval op Salman Rushdie richten enkele Pakistanen opnieuw bedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders. Zij willen dat de fractievoorzitter het volgende slachtoffer wordt, vanwege zijn uitspraken over de islam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Pakistaan</em> zet prijs van <em>20 miljoen dollar</em> op hoofd <em>Geert Wilders</em> Na de aanval op Salman Rushdie richten enkele Pakistanen opnieuw bedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders. Zij willen dat de fractievoorzitter het volgende slachtoffer wordt, vanwege zijn uitspraken over de islam. Tekst gaat verder onder de video. 20 miljoen dollarOp Twitter werd vanmorgen het account gesloten van een Pakistaan die zich uitliet voor iemand van de grote politieke partij Pakistan Muslim League, nadat hij in een veel gedeelde tweet 20 miljoen dollar op het hoofd van Wilders zette. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders bij boerenprotest Stroe: 'Boeren moeten kunnen blijven boeren' (video) Bekijk deze video » Geert Wilders valt Mark Rutte aan in debat: ‘Verdraai mijn woorden niet!’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

20 miljoen dollar
Op Twitter werd vanmorgen het account gesloten van een Pakistaan die zich uitliet voor iemand van de grote politieke partij Pakistan Muslim League, nadat hij in een veel gedeelde tweet 20 miljoen dollar op het hoofd van Wilders zette.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV