De tijd van ons leven: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs

De tijd van ons leven: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs

In De tijd van ons leven doen Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven een poging om te wielrennen als professionals. Chatilla rijdt gemiddeld 23 kilometer per uur en Rutger tikt net 27 kilometer per uur aan en ze gaan helemaal stuk. “Daar gaat je grote bek in een keer weg”, aldus Rutger. “Dat is niet eens in de buurt van de profs die tussen de 50 en 60 kilometer per uur halen.”

Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder.

De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De tijd van ons leven</em>: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs In De tijd van ons leven doen Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven een poging om te wielrennen als professionals. Chatilla rijdt gemiddeld 23 kilometer per uur en Rutger tikt net 27 kilometer per uur aan en ze gaan helemaal stuk. “Daar gaat je grote bek in een keer weg”, aldus Rutger. “Dat is niet eens in de buurt van de profs die tussen de 50 en 60 kilometer per uur halen.” Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder. De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv. Is het Rutger Castricum gelukt om tijdrijder van topniveau te worden? (HLF8) Bekijk deze video » De tijd van ons leven: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV