Nieuw programma De tijd van ons leven vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Nieuw programma De tijd van ons leven vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Kunnen Rutger en Chatilla naar het WK tijdrijden?

Kijktip :

In het nieuwe programma De tijd van ons leven strijden Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, ruim vier maanden lang. Kunnen zij zich, gesteund door gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau?

De tijd van ons leven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

WK in Australië
Castricum en Van Grinsven hebben een onwaarschijnlijk ambitieus doel: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië. De tijd van ons leven laat zien hoe ze dagelijks trainen, eten en slapen. Een proces dat al snel veel intensiever blijkt dan ze ooit hadden gedacht. Het leven als topsporter hakt in op hun lichaam en geest. Het gooit hun drukbezette leven en dat van hun gezin en omgeving overhoop.

Maakbaar
Welke opofferingen vergt professioneel sporten van een atleet en zijn/haar omgeving? Hoeveel factoren hebben invloed op een topsportprestatie? En vooral: Hoe maakbaar is een topsporter? Castricum is fervent hardloper en een zondagse wielertoerist en voor voormalig topbasketbalster Van Grinsven is duursport één grote blinde vlek. Slagen ze desondanks in hun opdracht?

Het nieuwe programma De tijd van ons leven is vanaf vrijdag 7 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV