Esmee Ipema kan arm niet meer goed gebruiken na duw van Louisa Janssen (video)

Esmee Ipema kan arm niet meer goed gebruiken na duw van Louisa Janssen (video)

Maandag 16 januari 2023 om 18:15

De spanningen lopen in 'Echte Meisjes in de Jungle' direct hoog op tussen Louisa Janssen en Esmee Ipema. Hun confrontatie mondt uiteindelijk uit in een vechtpartij. Die vechtpartij pakt slecht uit voor Esmee want zij valt door de duw van Louisa en moet met een geknakte arm naar het ziekenhuis. Als haar arm niet beter wordt dan zit er een operatie aan te komen. Tot op heden heeft Louisa geen contact opgenomen met Esmee.

Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland.

<em>Esmee Ipema</em> kan arm niet meer goed gebruiken na duw van <em>Louisa Janssen</em> (video) De spanningen lopen in 'Echte Meisjes in de Jungle' direct hoog op tussen Louisa Janssen en Esmee Ipema. Hun confrontatie mondt uiteindelijk uit in een vechtpartij. Die vechtpartij pakt slecht uit voor Esmee want zij valt door de duw van Louisa en moet met een geknakte arm naar het ziekenhuis. Als haar arm niet beter wordt dan zit er een operatie aan te komen. Tot op heden heeft Louisa geen contact opgenomen met Esmee. Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland. Bekijk ook Echte Meisjes in de Jungle: Esmee maakt Louisa belachelijk en begint te gooien Bekijk deze video » Valerio over ruzie bij tempel Echte Meisjes in de Jungle: "Toen sloeg de vlam in de pan" Bekijk deze video » Echte meisjes in de jungle: Jill onzeker door dikke lippen en grote borsten andere meiden Bekijk deze video »
TV :
Esmee Ipema kan arm niet meer goed gebruiken na duw van Louisa Janssen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's