Samenvatting De Graafschap - Ajax (kwartfinale KNVB Beker)

Samenvatting De Graafschap - Ajax (kwartfinale KNVB Beker)

Donderdag 2 maart 2023 om 21:00

Samenvatting <em>De Graafschap - Ajax</em> (kwartfinale KNVB Beker) Goals en hoogtepunten De Graafschap - Ajax Samenvatting De Graafschap - Ajax (kwartfinale KNVB Beker) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap in de KNVB Beker. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax Ajax en De Graafschap spelen in de KNVB Beker tegen elkaar in de Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout. Lees hier waar je de wedstrijd De Graafschap - Ajax op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Vitesse - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling AjaxRulli; Rensch, Timber, Alvarez, Wijndal; Klaassen, Taylor, Kudus; Bergwijn, Tadic, Berghuis. Opstelling De GraafschapJurjus; Fortes, Schenk, Hillen, Büttner; Brittijn, Kaak; Korte, Neghli, Onal; Haen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap in de KNVB Beker.
Voetbal :
Samenvatting De Graafschap - Ajax (kwartfinale KNVB Beker)

Goals en hoogtepunten De Graafschap - Ajax

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap in de KNVB Beker. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax

Ajax en De Graafschap spelen in de KNVB Beker tegen elkaar in de Vijverberg in Doetinchem. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Allard Lindhout.

Lees hier waar je de wedstrijd De Graafschap - Ajax op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Rulli; Rensch, Timber, Alvarez, Wijndal; Klaassen, Taylor, Kudus; Bergwijn, Tadic, Berghuis.

Opstelling De Graafschap
Jurjus; Fortes, Schenk, Hillen, Büttner; Brittijn, Kaak; Korte, Neghli, Onal; Haen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en De Graafschap in de KNVB Beker.

Actuele video's

Meer actuele video's