Masked Singer: Nijlpaard doet gevaarlijke stunt op het podium, verbaast het publiek!

Masked Singer: Nijlpaard doet gevaarlijke stunt op het podium, verbaast het publiek!

Masked Singer: <em>Nijlpaard</em> doet gevaarlijke stunt op het podium, verbaast het publiek! Het Nijlpaard liet het publiek en de jury geschokt achter na haar pittige optreden in The Masked Singer. Ze begon haar optreden namelijk met een grote val van een stijger. Werkelijk spectaculair! Het publiek en de jury waren verbaasd na het optreden, maar vooral ook onder de indruk. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk de beelden van The Masked Singer hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spoiler: staande ovatie na ontmaskering Eekhoorn in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: Stinkdier en Magiër gaan strijd aan met kerstduet (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: spectaculair kerstduet Toffe Peer en Koala laat jury genieten (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: kerstduet Eekhoorn en Nijlpaard 'beste tot nu toe' (video) Bekijk deze video » Zien: Toffe Peer en Eekhoorn schitteren met kerstklassieker in The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
TV :
Masked Singer: Nijlpaard doet gevaarlijke stunt op het podium, verbaast het publiek!
Zaterdag 30 december 2023 om 10:01

Het Nijlpaard liet het publiek en de jury geschokt achter na haar pittige optreden in The Masked Singer. Ze begon haar optreden namelijk met een grote val van een stijger. Werkelijk spectaculair! Het publiek en de jury waren verbaasd na het optreden, maar vooral ook onder de indruk.

Bekijk het fragment hieronder.

Bekijk de beelden van The Masked Singer hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's