Download nu onze nieuwe Gids.tv app.

Download nu onze nieuwe Gids.tv app.
Beschikbaar voor iPhone en Android.

Nieuws :

De nieuwe Gids.tv app

Gids.tv heeft een nieuwe app, die je nu kan downloaden in de App Store van Apple voor iPhone en iPad en in de Google Play Store voor Android.


Wat kan de nieuwe app?

De nieuwe Gids.tv app heeft een verfrissend nieuw design. Uiteraard kan je zien wat er Nu&Straks en Primetime op TV is. Maar je kan ook 14 dagen vooruit kijken en je krijgt dagelijks nieuwe kijktips van de Gids.tv redactie.

Bij Gemist zie je welke programma's je direct in de Gids.tv app kan terugkijken en van alle afleveringen staat de inhoud beschreven.

Met de nieuwe Ontdekken pagina laat je je verrassen en ontdek je nieuwe programma's.

Op de Films pagina krijg je een overzicht van alle films die op TV, Netflix, Videoland en in de Bioscoop te zien zijn.

Jouw persoonlijke TV Gids

Met de Gids.tv app kan je zelf selecteren welke zenders je wel en niet wilt zien en in welke volgorde de zenders moeten staan. Je kan een persoonlijke TV Gids maken door programma's te favorieten. Zo mis je geen enkel programma of film meer!

Wat komt er nog?

De app zal de komende periode worden uitgebreid met alle functionaliteit die je van Gids.tv gewend bent. Binnenkort kan je notificaties instellen en een programma in je agenda zetten.

Wat gebeurt er met de oude TVGiDS.tv apps?

De oude apps, bekend onder de naam TVGiDS.tv, blijven nog even werken, maar deze zullen binnekort uit de stores worden gehaald. Van de TVGiDS.tv apps zullen geen nieuwe versies meer verschijnen.

Stap dus zo snel mogelijk over op de nieuwe app!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Download nu onze nieuwe Gids.tv app. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV