Klassieke romcom When Harry Met Sally... vrijdag te zien op Canvas

Klassieke romcom When Harry Met Sally... vrijdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Canvas zendt elke woensdag tot en met vrijdag topfilms uit, en deze vrijdag (23 juli) is het tijd voor een wat luchtiger avondje. Het is namelijk de beurt aan de klassieke romantische comedy When Harry Met Sally..., dertig jaar na de release nog altijd hilarisch en onderhoudend. Je kunt When Harry Met Sally... streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Harry en Sally ontmoeten elkaar voor het eerst wanneer Sally Harry een lift geeft na hun diploma-uitreiking aan de universiteit van Chicago. Ze zijn op zoek naar liefde, maar hun relaties mislukken keer op keer. Na hun autorit verliezen ze elkaar uit het oog, maar ze komen elkaar telkens tegen op de vreemdste plekken. Uiteindelijk bloeit er een vriendschap tussen hen. Ze worden echter al snel geconfronteerd met de vraag of twee personen van de tegengestelde sekse een vriendschappelijke relatie in stand kunnen houden zonder dat deze door seksuele aantrekkingskracht wordt verstoord.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Regisseur Rob Reiner sloot zijn ijzersterke jaren tachtig, waarin hij ook This Is Spinal Tap (1984), Stand by Me (1986) en The Princess Bride (1987) regisseerde, af met het hilarische When Harry Met Sally... Het is misschien wel de perfecte romantische comedy, met twee hoofdrolspelers die er alles aan doen om niet verliefd op elkaar te worden. Daarmee vormt het de blauwdruk voor tal van romantische films van de afgelopen dertig jaar. Bovendien kon Reiner beschikken over twee geweldige acteurs in de hoofdrollen.

Cast
Naast Billy Crystal (Monsters, Inc.) en Meg Ryan (You've Got Mail) zijn ook Carrie Fisher (The Empire Strikes Back) en Bruno Kirby (Donnie Brasco) te zien in When Harry Met Sally... Deze film is geregisseerd door Rob Reiner (The Bucket List).

When Harry Met Sally... (1989) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 23 juli om 21.15 uur te zien op Canvas. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 95 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassieke romcom When Harry Met Sally... vrijdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier