Concert Vrienden van Amstel LIVE! 2022 donderdag te zien op RTL 4

Concert Vrienden van Amstel LIVE! 2022 donderdag te zien op RTL 4
Volle bak na coronapandemie

Kijktip :

In januari zou de concertreeks van De Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Rotterdam Ahoy, maar door de strenge lockdown van dat moment kon die reeks niet doorgaan. Eind april en begin mei vond het feest alsnog plaats en de komende donderdagen zijn de hoogtepunten te zien op RTL 4.

De Vrienden van Amstel LIVE! gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Debutanten
Zoals elk jaar maken ook bij deze editie weer een aantal Nederlandse sterren hun debuut bij De Vrienden van Amstel LIVE! Zo zien we Danny Vera, Flemming, Rolf Sanchez, Davina Michelle, Lucas & Steve en Emma Heesters het podium in Rotterdam betreden. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg oude bekenden, die de populairste Nederlandse hits ten gehore brengen.

Artiesten
De concertreeks was van 26 april tot en met 9 mei stijf uitverkocht; alleen op Koningsdag (27 april) werd er niet opgetreden. Oudgedienden als Acda & De Munnik, Maan, Guus Meeuwis en Nick & Simon waren natuurlijk ook weer van de partij. De échte veteraan van deze editie was echter Willeke Alberti, die voor de derde keer meedeed aan De Vrienden van Amstel LIVE!

De concertregistratie De Vrienden van Amstel LIVE! is donderdag 12 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je De Vrienden van Amstel LIVE! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV