PEC Zwolle - PSV live op tv (Eredivisie)

PEC Zwolle - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in laatste speelronde

Sport :

Op zondag 15 mei spelen PSV en PEC Zwolle in de vierendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten PEC Zwolle - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Ook voor de bekerwinnaar en de nummer 2 van de Nederlandse competitie staat er vandaag niks meer op het spel. Voor PEC Zwolle betekent een overwinning in eigen huis ook niks meer, zij zijn gedegradeert!

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

PEC Zwolle - PSV is zondag 15 mei om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PEC Zwolle - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV