Samenvatting PEC Zwolle - PSV (Eredivisie)

Samenvatting PEC Zwolle - PSV (Eredivisie)

Zondag 15 mei 2022 om 14:30

Samenvatting <em>PEC Zwolle - PSV</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten PEC Zwolle - PSV Samenvatting PEC Zwolle - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PEC Zwolle - PSV PSV en PEC Zwolle spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Edwin van de Graaf. Lees hier waar je de wedstrijd PEC Zwolle - PSV op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling PSVMvogo; Mwene, Silva, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Bruma, Götze, Gakpo; Zahavi. Opstelling PEC ZwolleLamprou; Pabai, Van Polen, Voet, Nakayama; Strieder, Van den Belt; Redan, Huiberts, Kastaneer; Tedic. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting PEC Zwolle - PSV (Eredivisie)

Goals en hoogtepunten PEC Zwolle - PSV

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - PSV

PSV en PEC Zwolle spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Edwin van de Graaf.

Lees hier waar je de wedstrijd PEC Zwolle - PSV op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Mvogo; Mwene, Silva, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Bruma, Götze, Gakpo; Zahavi.

Opstelling PEC Zwolle
Lamprou; Pabai, Van Polen, Voet, Nakayama; Strieder, Van den Belt; Redan, Huiberts, Kastaneer; Tedic.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's