Woensdag in BEAU: Ilse DeLange over haar gloednieuwe muziekprogramma POP22

Woensdag in BEAU: Ilse DeLange over haar gloednieuwe muziekprogramma POP22
Dit zijn de gasten van woensdag 18 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 18 mei.

De gasten bij Beau van woensdag 18 mei

  • Dave Roelvink maakte vandaag bekend dat hij jarenlang heeft gekampt met een drank- en drugsprobleem. Vanavond vertelt hij over deze moeilijke tijd en zijn afkickproces bij BEAU.

  • Het is een feestweek voor Ilse DeLange. Ze kreeg de Lifetime Achievement-prijs bij de BUMA-awards en morgen start haar gloednieuwe muziekprogramma POP22.

  • Minister-president Mark Rutte heeft de afgelopen jaren soms wel dagelijks berichten van zijn telefoon gewist. Hoe zit dit precies? Daarover te gast: politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en chef van tech-kanaal Bright Erwin van der Zande.

  • 6 juni wordt de winnaar van de meest prestigieuze juryprijs van de Nederlandse televisie bekend gemaakt; de Zilveren Nipkowschijf. Juryvoorzitter Renate van der Bas en jurylid Angela de Jong komen de drie genomineerden bij ons bekendmaken.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in BEAU: Ilse DeLange over haar gloednieuwe muziekprogramma POP22 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV