Slotaflevering Bed & Breakfast in Limburg en België vrijdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Bed & Breakfast in Limburg en België vrijdag te zien op NPO 1
B&B-houders beoordelen elkaars onderneming

Kijktip :

Vrijdag (20 mei) sluit het seizoen van Bed & Breakfast af op NPO 1. In deze laatste aflevering gaan we naar het zuiden van Nederland - en zelfs de Belgische grens over. Wat vinden de B&B-eigenaren van elkaars onderneming - en hoeveel willen ze ervoor betalen?

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Luxe
Het belooft een aflevering vol fraaie bed & breakfast-ondernemingen te worden en dat begint al bij Aad en Jolanda. Zij bieden zowel luxe- als basiskamers aan - en dat is ook precies wat hun collega's ervaren. Vervolgens is de onderneming van John en zijn dochter Maaike aan de beurt.

Zwembad
Hun bed & breakfast bevindt zich in een stadse villa met zelfs een zwembad in de tuin. En het is mooi weer, dus er kan gezwommen worden. Nicole en Ron nemen de gasten mee de grens over. Net over de grens bij Maastricht in België runnen zij een bed & breakfast.

De laatste aflevering van Bed & Breakfast is vrijdag 20 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Bed & Breakfast in Limburg en België vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV