Nieuwe komische dramaserie Jos vanaf zondag 22 mei te zien op NPO 3

Nieuwe komische dramaserie Jos vanaf zondag 22 mei te zien op NPO 3
Hoofdrol voor Diederik Ebbinge

Kijktip :

Diederik Ebbinge, bekend als meester Anton uit De Luizenmoeder, is vanaf zondag 22 mei te zien in een nieuwe komische dramaserie op NPO 3. In Jos speelt hij de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat.

Jos aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Gescheiden
Zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maken dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Jos is onlangs gescheiden, heeft twee tienerdochters en een veeleisende baan. Hij is daarnaast druk als vrijwilliger en er zijn steeds meer mensen die beslag op hem leggen. Maar hoeveel kan Jos geven zonder hier zelf aan onderdoor te gaan?

Gevangene
In de eerste aflevering maken we kennis met Jos en zijn tienerdochters Claire en Maxime, die hem na zijn scheiding helpen opnieuw te beginnen in het leven. Gelukkig heeft hij zijn vrijwilligerswerk en een belangrijke missie: het schrijven van een brief naar de Thaise gevangene Kop. Alles lijkt goed te komen met Jos totdat ex-vrouw Ineke voor zijn deur staat.

De nieuwe komische dramaserie Jos is vanaf zondag 22 mei wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV