Zien: Justin en Hailey Bieber onthullen zwangerschap in bijzondere video

Zien: Justin en Hailey Bieber onthullen zwangerschap in bijzondere video

Zien: <em>Justin en Hailey Bieber</em> onthullen zwangerschap in bijzondere video Justin en Hailey Bieber hebben bekendgemaakt dat ze voor de eerste keer ouders worden. In een video die ze op social media hebben geplaatst is te zien dat de twee waarschijnlijk hun trouwgeloftes opnieuw afleggen. En ineens wordt er duidelijk een zwangere buik in beeld gebracht. Shownieuws meldt dat Hailey al zo’n zes maanden in verwachting zou zijn… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zwangere Amy Rose: 'Ik ben af en toe een heks tegen Saul' (Winter vol liefde) Bekijk deze video » Enzo Knol en zwangere vriendin belaagd door pers en pottenkijkers: 'Laat ons met rust' Bekijk deze video » Zwangere Zussen actrice Melody Klaver voelt zich heel goed (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 10 mei om 10:25

Justin en Hailey Bieber hebben bekendgemaakt dat ze voor de eerste keer ouders worden. In een video die ze op social media hebben geplaatst is te zien dat de twee waarschijnlijk hun trouwgeloftes opnieuw afleggen. En ineens wordt er duidelijk een zwangere buik in beeld gebracht. Shownieuws meldt dat Hailey al zo’n zes maanden in verwachting zou zijn…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's