Zien: Mariska en Frans Bauer vieren 16-jarig huwelijk met koffie en appeltaart

Zien: Mariska en Frans Bauer vieren 16-jarig huwelijk met koffie en appeltaart

Zien: <em>Mariska en Frans Bauer</em> vieren 16-jarig huwelijk met koffie en appeltaart We moesten het donderdagavond even zonder de realitysoap De Bauers - 20 jaar later doen, in verband met het Songfestival. Maar ondertussen vierde de familie Bauer een feestje. Terugblik op huwelijkMariska en Frans Bauer waren donderdag namelijk zestien jaar getrouwd. En wie denkt dat de volkszanger dat uitbundig heeft gevierd heeft het mis, op social media laat Frans namelijk weten dat ze lekker bij het zwembad zaten met koffie en appeltaart. Shownieuws blikt terug op hun prachtige huwelijksdag… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer heeft officieel obesitas en geeft Mariska de schuld: ‘Ja dag, hallo!’ Bekijk deze video » Frans Bauer: 'André Hazes schold mijn moeder uit voor klerewijf' (video) Bekijk deze video » Heerlijk: Frans Bauer gaat helemaal los met DJ La Fuente Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 10 mei om 11:21

We moesten het donderdagavond even zonder de realitysoap De Bauers - 20 jaar later doen, in verband met het Songfestival. Maar ondertussen vierde de familie Bauer een feestje.

Terugblik op huwelijk
Mariska en Frans Bauer waren donderdag namelijk zestien jaar getrouwd. En wie denkt dat de volkszanger dat uitbundig heeft gevierd heeft het mis, op social media laat Frans namelijk weten dat ze lekker bij het zwembad zaten met koffie en appeltaart. Shownieuws blikt terug op hun prachtige huwelijksdag…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's