Yolanthe Cabau gespot met rapper Frenna: nieuwe liefde of marketingstunt?

Yolanthe Cabau gespot met rapper Frenna: nieuwe liefde of marketingstunt?

Yolanthe Cabau gespot met rapper Frenna: nieuwe liefde of marketingstunt? In Shownieuws wordt gemeld dat Yolanthe Cabau is gespot met mogelijk haar nieuwe liefde. Ze loopt hand in hand met rapper Frenna. VideoclipFrenna heeft de beelden zelf ook op social media geplaatst. Het ligt er volgens Guido den Aantrekker allemaal iets te dik bovenop en hij vermoedt dat het meer gaat om de promotie van zijn nieuwe videoclip. De hoofdredacteur is in het liefdesleven van Frenna gedoken om onderzoek te doen, aangezien Yolanthe er niets over kwijt wil… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Is dit de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau? (video) Bekijk deze video » Jarige Yolanthe Cabau krijgt taart op bed met liefdesbrief van Xess Xava: "Wat staat hier?" (Shownieuws) Bekijk deze video » Yolanthe Cabau & Xess Xava genieten van vakantie op bijzondere locatie (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 10 mei om 10:06

In Shownieuws wordt gemeld dat Yolanthe Cabau is gespot met mogelijk haar nieuwe liefde. Ze loopt hand in hand met rapper Frenna.

Videoclip
Frenna heeft de beelden zelf ook op social media geplaatst. Het ligt er volgens Guido den Aantrekker allemaal iets te dik bovenop en hij vermoedt dat het meer gaat om de promotie van zijn nieuwe videoclip. De hoofdredacteur is in het liefdesleven van Frenna gedoken om onderzoek te doen, aangezien Yolanthe er niets over kwijt wil…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's