Nieuwe spelshow Vier is te veel gaat zondag van start op SBS6

Nieuwe spelshow Vier is te veel gaat zondag van start op SBS6
Sander Lantinga maakt presentatiedebuut

Kijktip :

Sander Lantinga maakt zondag (29 mei) zijn debuut als spelshowpresentator met het nieuwe programma Vier is te veel. Hierin spelen elke week vier studenten - die een extra zakcentje goed kunnen gebruiken - een quiz, waarvan er slechts twee de finale halen.

Vier is te veel gemist? Kijk vanaf 22 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dwarsliggen
Samenwerken, overtuigen, vertrouwen hebben in je eigen kennis en de moed om dwars te liggen als dat nodig is: dat is Vier is te veel. Want wat als je heel zeker bent van jouw antwoord op een vraag, maar je tegenspelers een ander antwoord willen geven? In Vier is te veel kan overtuigingskracht zowel lucratief als desastreus zijn. De kandidaten moeten namelijk zoveel mogelijk hetzelfde - juiste - antwoord geven op vragen.

Elimineren
Elke vraag lokt een discussie uit. Ze mogen overleggen, maar uiteindelijk voert iedereen een eigen antwoord in. Dan is het tijd voor de reveal: hebben ze alle vier hetzelfde antwoord gegeven? Hoe meer juiste antwoorden, hoe meer geld er in de pot gaat. Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een tegenspeler, en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. De twee overgebleven kandidaten gaan door naar de finale, waar ze de kans krijgen om de geldpot te verzilveren.

De nieuwe kennisquiz Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Vier is te veel gaat zondag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV