Docuserie Sex Actually with Alice Levine vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Docuserie Sex Actually with Alice Levine vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Alice Levine ontmoet seksuele avonturiers

Kijktip :

De Britse radio- en televisiepresentator en comedian Alice Levine vraagt zich af of er in het derde decennium van de 21ste eeuw nog wel zoiets bestaat als 'normaal' als het op seks aankomt. In de driedelige documentaireserie Sex Actually with Alice Levine gaat ze op onderzoek uit.

Sex Actually with Alice Levine gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Grenzen
Levine gaat op reis door Groot-Brittannië om seksuele avonturiers te ontmoeten die de grenzen op het gebied van seks, intimiteit en relaties verleggen. Hoe ziet hun seksleven eruit, en waarom is dit anders dan dat van andere Britten? Alice ontmoet stellen die een bijzondere sprong hebben gewaagd.

Verkopen
Deze koppels hebben besloten munt te slaan uit hun seksleven. Veel meer stellen dan vroeger streamen, webcammen en verkopen hun activiteiten in de slaapkamer aan een alsmaar groeiende markt van kijkers die dolgraag 'authentieke seks' willen zien en daar veel geld voor willen neertellen.

De documentaireserie Sex Actually with Alice Levine is vanaf vrijdag 10 juni wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Sex Actually with Alice Levine terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's