Vrijdag in Beau: Caroline van der Plas en Wouter de Winther over stikstofplannen kabinet

Vrijdag in Beau: Caroline van der Plas en Wouter de Winther over stikstofplannen kabinet
De gasten van Beau van vrijdag 10 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 10 juni.

De gasten bij Beau van vrijdag 10 juni

  • Het kabinet komt met harde stikstofplannen en de boeren zijn woedend. Te gast bij Beau zijn Caroline van der Plas, Wouter de Winther, Berny Remerink en Elodie Verweij.
  • Nederlanders worden steeds ouder en ook steeds fitter. Vanavond bespreekt Beau van Erven Dorens het met Jellie Schoon, 84 jaar oud en krantenbezorger, de 71-jarige marathonloper Hennie Lensink en de 64-jarige wereldkampioen bodybuilden Willie Heuser.
  • Vanaf zaterdag is de onthullende documentaireserie Delphine: Mijn Verhaal in Nederland te zien. De buitenechtelijke dochter van koning Albert werd jarenlang verstopt, verbannen en genegeerd.Marc-Marie Huijbregts heeft de documentaire gezien en vertelt er vanavond alles over in Beau.
  • Zaterdag neemt Oranje het op tegen Polen voor de Nations League. Oranje is op stoom: bondscoach Louis van Gaal heeft in zijn derde termijn nog geen wedstrijd verloren.Hans Kraay jr. stond talloze keren tegenover Van Gaal en schuift vanavond aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV