Maandag in Op1: CDA-Kamerlid Derk Boswijk over bedreigingen door boeren

Maandag in Op1: CDA-Kamerlid Derk Boswijk over bedreigingen door boeren
De gasten van Op1 van maandag 4 juli

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 4 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 4 juli

  • Het gezin van CDA-Kamerlid Derk Boswijk is afgelopen dinsdag met de dood bedreigd door een vrouw die ’s avonds bij zijn huis langskwam. Volgens de politicus schold de vrouw zijn gezin de huid vol en riep ze dat zijn kinderen iets zou overkomen. Voor Boswijk reden om zijn werk een aantal dagen neer te leggen en bij zijn gezin te blijven. Vanavond doet hij zijn verhaal bij Op1.
  • Ouderen moeten langer thuis blijven wonen, zelfredzamer worden en er moet meer ingezet worden op technologische innovatie. Minister voor Langdurige Zorg en Sport Conny Helder kwam vandaag met een plan om de ouderenzorg in Nederland anders te organiseren.
  • Woensdag gaat het EK Voetbal voor vrouwen van start in Engeland. Lukt het de Oranje Leeuwinnen om hun titel te verdedigen? Op1 blikt vanavond vooruit met sportjournalist Barbara Barend en met Sjoerd van Ramshorst en Suse van Kleef, die samen NOS Studio Engeland presenteren tijdens het EK.
  • Distributiecentra, havens, snelwegen en het Mediapark. Door het hele land waren vandaag acties van protesterende boeren te zien. Boeren hadden eerder aangekondigd ‘heel Nederland plat te leggen’ uit onvrede over de stikstofplannen van het kabinet. Politiechef Willem Woelders vertelt vanavond bij Op1 hoe de dag is verlopen en hoe de politie met de protesten omgaat.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV