Nieuw seizoen Ik weet er alles van! VIPS vanaf maandag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Ik weet er alles van! VIPS vanaf maandag te zien op RTL 4
BN'ers proberen geld te verdienen

Kijktip :

De zomerstop van Goede tijden, slechte tijden is weer aangebroken. Net als de afgelopen jaren wordt de soap in de zomer vervangen door de kennisquiz Ik weet er alles van! We beginnen het seizoen opnieuw met een VIPS-versie.

Ik weet er alles van! VIPS gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Deelnemers
Diverse bekende Nederlanders wagen zich aan de quiz, waarin vragen in allerlei categorieën op ze worden afgevuurd. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, maar hoeveel weten ze van de specialismes van de andere BN'ers? Zangeres Do, presentator Toine van Peperstraten en First Dates-gastheer Sergio Vyent behoren tot de deelnemers aan dit seizoen.

Uitdagen
In de quiz proberen zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een belangrijke rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er met elkaars geld vandoor gaan.

Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's