Mannenfinale Wimbledon Djokovic - Kyrgios live op tv en online

Mannenfinale Wimbledon Djokovic - Kyrgios live op tv en online
Wie wint het prestigieuze toernooi?

Sport :

Het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon wordt natuurlijk afgesloten met de finales. Na de vrouwenfinale zijn ook de mannen aan de beurt: regerend kampioen Novak Djokovic neemt het in de finale op tegen de Australische "stuiterbal" Nick Kyrgios. Op tv zie je de finale op Eurosport 1, Ziggo Sport en BBC One. Online is het toernooi ook te volgen bij discovery+.

Djokovic
De regerend kampioen van Wimbledon gaat natuurlijk proberen zijn titel te prolongeren. In de halve finale startte de Serviër echter matig en dat zou in de finale misschien niet mogen. Als hij wint, pakt hij zijn 21ste grand slam titel: eentje minder dan Nadal.

Kyrgios
Voor de Australiër Nick Kyrgios is het niet de ultieme voorbereiding geweest: hij kon de halve finale niet afwerken omdat tegenstander Rafael Nadal ziek is. Hij gaf zelf aan de finale liever op een andere manier te hebben bereikt. De onvoorspelbare nummer 40 van de wereld kunnen we niet onderschatten voor de finale.

De finale van Wimbledon 2022 tussen Djokovic en Kyrgios is op zondag 10 juli vanaf 15.00 uur te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport, BBC One en discovery+. De samenvatting volgt bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV