Dinsdag in Chateau Meiland: Maxime ontmoet zaaddonor

Dinsdag in Chateau Meiland: Maxime ontmoet zaaddonor
Meiland-telg wil graag een kindje

Kijktip :

Deze zomer kunnen we op SBS6 genieten van herhalingen van Chateau Meiland. We gaan terug naar hoe het allemaal begon voor de Meilandjes, in de zomer van 2019. We bevinden ons nog in Frankrijk, waar de familie druk bezig is het met chateau.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien
In Chateau Meiland was te zien hoe de familie Meiland naar Frankrijk emigreerde om een vervallen chateau op te knappen en de kamers te verhuren aan gasten. Aan het hoofd staat de excentrieke pater familias Martien. De nuchtere moeder Erica houdt de controle stevig in handen en dochters Maxime en Montana laten zich ook niet onbetuigd.

Zaaddonor
We zijn inmiddels aanbeland bij de achtste aflevering van het tweede seizoen. Het chateau is al een tijdje geopend en de Meilandjes dragen zorg voor hun gasten. Op de achtergrond speelt echter van alles, want er breekt een spannende dag aan voor de familie. Maxime wil graag een tweede kindje met de hulp van een zaaddonor. Na anderhalf jaar contact met de ideale donor gaat ze hem ontmoeten.

Chateau Meiland is deze zomer elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's